24.04.2015 08:29 Leeftijd: 76 days

Voetbalkamp Westerkwartier


Voetbalkamp Westerkwartier op 12, 13 en 14 augustus

Wil jij aankomende zomer je eigen vakantie vol voetbal en plezier? Geef je dan op voor Voetbalkamp Westerkwartier!

Wie: Spelers/speelsters geboren tussen 31-12-2008 en 01-01-2001.

Wat: Een voetbalkamp van 3 dagen (09.00 uur - 16.00 uur). Ben je geboren voor 01-01-2006? Dan heb jij de kans om naast de activiteiten die overdag plaatsvinden te blijven slapen en een fantastisch avondprogramma te volgen met o.a. verschillende spelen in het bos zoals het smokkelspel en het 'Ik hou van Holland spel' in de kantine.

Waar: Sportpark De Leegens te Grootegast.

Wanneer: 12, 13 en 14 augustus 2015.   

Elke dag staan er trainingssessies onder leiding van gekwalificeerde trainers op het programma. (voetbal)handelingen op een nieuwe of andere manier succesvol proberen. Dat is waar de trainingen voor staan.Daarnaast wordt er gestreden om de COPA Westerkwartier. Zorg ervoor dat je met je team zowel de nationale als internationale wedstrijden wint en plaats je voor de finales!

Verder zijn er allerlei overige activiteiten te beleven. Zo mag elk team levend tafelvoetbal spelen, gaan we een ochtend naar het zwembad, heb je de kans om eindelijk te meten hoe hard je schiet en wordt er gestreden om de shoot-out bokaal.

Het hoogtepunt van de afgelopen jaren was het bezoek van verschillende FC Groningen voetballers. Zo zijn tijdens de afgelopen editie Keziah Veendorp (Jong FC Groningen en Nederland O-18) en Yoëll van Nieff (FC Groningen) op bezoek geweest om de deelnemers van Voetbalkamp Westerkwartier te begroeten. We hopen tijdens de komende editie opnieuw een aantal spelers langs te laten komen.

Dit en nog veel meer is te beleven tijdens Voetbalkamp Westerkwartier 2015. Bekijk voor meer informatie en deelname onze site.

Bezoek onze Facebook Pagina voor een uitgebreide foto impressie van vorig jaar.

Let op: de inschrijving sluit op 17 juni 2015. Wees er snel bij want vol = vol!
We hopen jullie te begroeten op 12, 13 en 14 augustus!

Met sportieve groeten,
Organisatie Voetbalkamp Westerkwartier

Website: http://www.voetbalkampwesterkwartier.nl.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.