04/18/15

ONR E2 - VeV'67 E5

Zaterdag 18 april moest E2 tegen VEV '67 E5.  Uit hadden we gelijk gespeeld en wilden we zicht houden op de 1e plek dan moest er eigenlijk wel gewonnen worden.

En wat een wedstrijd was het. Super spannend. Het kon alle kanten op.

Er werd in de 1e helft niet gescoord. Ook in de 2e helft ging spel het op en neer met kansen aan beide kanten.

Halverwege de 2e helfft scoorde Mass 1-0 na een voorzet van Thijmen. En daarna was het voor de (subjectieve) toeschouwers een zenuwslopend geheel. Met kunst en vliegwerk werd de overwinning binnen gesleept. De mannen waren kapot. Maar wel gewonnen. Aangezien Lycurgus gelijk had gespeeld staan we nu zomaar op de 1e plaats. En nu vasthouden!

04/11/15

ONR E2 goed bezig

ONR E2 is na de winterstop in een lagere klasse ingedeeld. Dat heeft goed uitgepakt want we spelen nu tegen zeer gelijkwaardige tegenstanders. Dat maakt de wedstrijden erg leuk en spannend. We hebben zelfs nog niet verloren.

De beheerder van deze pagina had zelfs weer zin om een verhaaltje te schrijven. Helaas was de toegang even tijdelijk geblokkeerd...

Het begon met een gelijk spel tegen VeV'67 E5 (3-3), in de 2e wedstrijd wonnen we onze eerste wedstrijd tegen Pelikaan S1 E1 met 8-4. Daarna weer een gelijk spel tegen grootegast E3 (3-3) en een 5-2 overwinning tegen Lycurgus E8. Tenminste, dat dachten we!

We hadden echter tegen Lycurgus E7 gespeeld. De wedstrijd hebben we deze zaterdag (11-4) overgespeeld en eindigde in 2-2. Een spannende wedstrijd.

Tussendoor werd nog wel gewonnen van Engelbert (8-2).

Momenteel staan we op de 3e plaats maar dat kan zo weer veranderen.

Het is erg mooi om te zien dat de jongens steeds beter gaan voetballen en vooral ook samen gaan voetballen. Zelfs de befaamde 2e helft dip is verdwenen...

09/27/14

ONR E2 Aduard 2000 E1

Zaterdag 27-09 speelde ONR E2 zijn eerste thuiswedstrijd tegen Aduard 2000 E1.
Dit was geen onverdeeld succes, helaas.
De wedstrijd eindigde in een 0-14 nederlaag. Aduard was simpelweg te sterk.

We hebben nu twee erg sterke tegenstanders gehad, en twee keer flink verloren.
Hopelijk zijn er ook wat meer gelijkwaardigere tegenstanders in onze competitie....Dus, wie weet, gaan we volgende week bij SJO de Held onze eerste punten pakken.