19.06.2014 13:46 Leeftijd: 8 days

E5, D2 en B1 genomineerd: Team van het jaar


Welk team de Team van het jaar trofee gaat winnen zal zaterdagmiddag tijdens de BBQ bekend worden gemaakt. 

De ‘Team van het jaar’ trofee gaat vanaf heden een jaarlijks terugkerende traditie worden.  We nomineren een aantal teams die positief zijn opgevallen in het afgelopen seizoen. Dit jaar zijn genomineerd:

E5 – dit team werd maar liefst 3x kampioen. Zij wonnen de najaar competitie, de Noordenveld cup (zaalvoetbal) en werden in het voorjaar weer kampioen;

D2 – dit team was in het begin van het seizoen zwaar ingedeeld en verloor met grote uitslagen. Echter zij lieten zich niet uit het veld slaan en bleven plezier houden en voetballen, nadat zij lager waren ingedeeld hebben zij het seizoen nog op een goede manier kunnen afmaken;

B1 – dit team bereikte onverwacht de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse door het winnen van een periodetitel. Er werden twee Friese teams uitgeschakeld. Helaas was Sneek te sterk in de finale. Dit team viel naast de mooie prestaties ook op door de goede sfeer en de gesponsorde busreis naar de finale in Beesterzwaag.

Welke team de ‘Team van het jaar’ trofee gaat winnen zal zaterdagmiddag tijdens de BBQ bekend worden gemaakt. Hun teamfoto met het juryrapport en de beker zullen een jaar lang een mooie plek in de kantine van v.v. ONR krijgen.


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.