S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Haulerwijkse Boys 2 - ONR 2

Sat 03 Mar, 20:58

Puzzelen en puzzelen

Het was de week van de puzzel. Eerst een week puzzelen om een team op de been te krijgen voor de wedstrijd. Martijn Terpstra was bereid om, na zijn wedstrijd met B1, het doel te verdedigen. Marten vond het geen probleem om deze wedstrijd als spits te fungeren. Marnix heeft er alles aan gedaan om op tijd terug te zijn van zijn wintersportvakantie. Hierdoor konden we met elf spelers aan de aftrap verschijnen. Leon en Rolf wilden wel, na hun wedstrijd met A1,op de reservebank plaats nemen.

Voor de wedstrijd bleek dat de aangewezen KNVB scheidsrechter het een puzzel vond om Haulerwijk te vinden. Dit is dan ook niet gelukt. Op het laatste moment mets Haulerwijk zelf nog een scheidsrechter ‘puzzelen’. Hierdoor begon de wedstrijd zo’n 20 minuten later dan gepland.

Soms vallen puzzelstukjes snel in elkaar soms niet. Zeker de eerste helft wilde de stukjes maar niet passen. Door twee verdedigingsfouten stond het na 30minuten spelen al 2-0. Jordy was ondertussen al uitgevallen met een enkelblessure. Rolf nam zijn plek in. De ruststand was 2-0. De puzzelstukken ‘inzet’, ‘agressiviteit’, ‘passing’ en ‘balcontrole’ misten.

In de rust probeerde Hans de puzzel wat meer in elkaar te krijgen. Gezien de tweede helft lukte dit beter. Er werd met meer agressie en inzet gewerkt. Echte doelkansen bracht dit niet. Verder dan wat schoten van afstand kwam het niet. De Boys van Haulerwijk kregen, door onze aanvallende intenties, wat meer ruimte. Uit een van deze uitbraken scoorde zij de 3-0. Dit was dan ook de eindstand.

Een teleurstellend resultaat. Volgende week hopen we weer dat alle eigen puzzelstukken aanwezig zijn en de puzzel weer goed in elkaar valt.

Opstelling: Martijn, Anne, Chris, Jordy (Jordy), Jasper, Marco (Leon), Tom, Erik, Matthijs, Marten en Marnix