S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z
Mon 16 Jan 18:47 Leeftijd: 165 days

F4 op stoom

Door: Immo

De oliebollen, de nieuwjaarsrolletjes, zuurstokken en kerstkransjes zorgden voor veel energie bij de F4. De eerste wedstrijd van 2012 werd een 8-0 overwinning! In een ware derby was Roden kansloos. De oranjehemden flitsen van links naar rechts en binnen een minuut was het al raak. Vanaf elke aftrap stonden de mannen al klaar om de bal af te pakken en een nieuwe poging te wagen. Het doel werd daarbij schoongehouden door onze goede keeper. Rafael bewaakt het doel als een beer. De tweede wedstrijd tegen Peize was lastiger. Direct na de aftrap werd het 1-0 voor Peize. Maar ONR liet het er niet bij zitten en vijf minuten voor het einde viel de 1-1. Vervolgens deed ONR verwoedde pogingen om de winst alsnog binnen te halen. Ballen vlogen links en rechts langs het doel maar jij ging er niet in. Het was al met al een hele gezellige ochtend. Het mooie van de F4 is dat ze tussen de wedstrijden het hardste rennen. Door de lange gang, de kantine, de kleedkamers en de trappen op en af. Helemaal bezweet beginnen ze aan de tweede wedstrijd. Een goed stel zou Theo Reitsma zeggen....