Door: Marco de Vries

Bekerwedstrijd

O.N.R. E1- Peize E1

De eerste wedstrijd van het seizoen 2011-2012

We begonnen om 10.30 uur en hadden er allemaal heel veel zin in. We begonnen de wedstrijd met een tactische bespreking om goed te spelen. Het zou een heel spannende wedstrijd gaan worden. Het was een gelijk opgaande strijd met kansen over en weer. Peize kwam op een 0-1 voorsprong, maar al snel werd het 1-1 door een goal van Stef. ONR was op dat moment sterker en dat resulteerde in een 2-1 voorsprong wederom door een prachtige goal van Stef. Dit was ook de ruststand. De 2e helft was in het voordeel van Peize, ze waren scherper en hadden iets meer kansen. Al snel werd de 2-1 voorsprong veranderd in een

2-2 gelijke stand. Peize begon te dringen en het werd steeds spannender. Toch was het ONR die op 3-2 kwam, door een prachtige vrije trap van Thomas. Ook de 4-2 was mogelijk, maar helaas werd de kans niet benut. Op de klok waren toen nog 8 minuten te spelen, uiteindelijk kwam Peize toch weer op gelijke hoogte. De spanning was om te snijden, wie zou de volgende treffer gaan maken. Helaas voor ONR was het Peize die aan het langste eind trok en met een 5-3 over-

winning naar huis ging. Het was voor het publiek een leuke wedstrijd om te zien. We zullen vanaf nu ons volledig gaan richten op de competitie. Succes!!!!