S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

FC Assen E1 - VV ONR E1

Sat 08 Oct, 14:55

Verslag van de wedstrijd op maandag 3 oktober tegen FC Assen E1.

We moesten op maandagavond een uitwedstrijd spelen tegen FC Assen E1, deze wedstrijd kon zaterdag niet doorgaan omdat Jesse er niet was en Jelle geblesseerd was geraakt.

We begonnen heel goed in deze wedstrijd, en we kwamen op voorsprong door een mooi doelpunt van Rik.

Helaas kwam FC Assen sterk terug in de wedstrijd en scoorden ze 4 doelpunten achter elkaar. De ruststand was dan ook 4-1. We kregen ranja bij het veld en gingen praten hoe we de tweede helft moesten spelen.  Onze coaches dachten niet dat we nog konden winnen.

Dat moet je natuurlijk niet zeggen want in de tweede helft hebben we héél erg goed gevoetbald en we kwamen door doelpunten van Stef, Jesse K. en Jesse de J. helemaal terug in de wedstrijd en het was 4-4.

Jammer genoeg kwam FC Assen terug met een doelpunt waarvan de pass ver buiten de lijn was geweest.  Hierna scoorden ze nog een keer en werkte Marco de bal per ongeluk nog in eigen doel.

Hierdoor was de eindstand 7-4, maar we hebben heel hard gewerkt en goed gespeeld.