Mon 24 Oct, 03:52

aanwezig: 08.20 uur

Aanvang wedstrijd: 09.00 uur

Wasbeurt: Wolfis

Afgelopen zaterdag moest D1 tegen Drachten D2. ONR begon goed aan de wedstrijd. Felle duels en goede combinaties. Vooral de eerste helft was er goed voetbal te bewonderen. De 1-0 werd door Bernd gescoord, nadat hij attent was bij de keeper, die de bal los liet. De 2-0 kwam ook op naam van Bernd. De keeper kon het afstandsschot van Bernd niet houden. Jesse zorgde met een afstandsschot voor 3-0 en Ruben W. wist met een mooie vrije bal voor rust nog de 4-0 te scoren.

Na de rust was het spel iets minder. Veel spelers wilden toch ook een goaltje meepikken en hierdoor werd het veld niet goed breed gehouden ( behalve Ilse, die wederom tactisch erg goed speelde). Toch was het wederom Bernd, die een mooie pass van Jesse goed wist af te ronde, 5-0. Vlak hierna had de keeper veel moeite met een voorzet van Bernd. De keeper frommelde de bal zelf in de goal, 6-0. Hij had al een paar kansjes gehad, maar eindelijk wist Gjalt dan te scoren, 7-0. We hebben hierna en ook tussendoor nog veel meer kansen gehad om te scoren. Helaas bleef het bij 7 goals. De tegengoal van Drachten was een smetje op de wedstrijd. Op een paar uitvallen na, werd er niet goed uitverdedigd, waarna Drachten nog 1 keer kon tegen scoren. Uiteindelijk was de stand 7-1. Volgende Peize D1 uit, een lastige wedstrijd.