Vervoer: Roede, Venema, Voerman en Wolfis

Wasbeurt: Venema

Aanvang wedstrijd: 10:30 uur

Afbellen: Uiterlijk donderdag voor 18:00 uur > 06 - 13 74 27 37

GSVV - ONR 2-2

Afgelopen zaterdag was GSVV de tegenstander. Vorig seizoen gepromoveerd naar de 1e klasse. ONR begon slecht. Al na 40 seconde lag de bal in het net. Een zeer snelle achterstand. Onoplettendheid, concentratie was de oorzaak. ONR was er niet door van slag. Al vrij snel wisten we GSVV onder druk te zeten. We kregen veel kansen. Uiteindelijk was het Rik die op een voorzet van Bernd de 1-1 wist te maken. Een zeer terechte gelijkmaker. ONR ging door, kans op kans. Helaas geen goals tot de rust. Als het 6-1 voor ONR had gestaan bij de rust, was dit, gezien het aantal kansen, verdiend geweest.  Na rust ging ONR gewoon verder. Weer veel kansen, maar geen goals. We weten wat er dan kan gebeuren en dit gebeurde ook. GSVV wist van een misverstand in de achterhoede  te profiteren. 2-1 voor GSVV. Ondanks de schrik ging ONR verder. We kregen weer veel kansen. Bal op de paal, net naast, redding van de keeper. Ga zo maar door. Gelukkig werd het vlak voor tijd toch nog 2-2. Een voorzet va Ruben H. werd door de keeper verkeerd verwerkt en belandde  in het doel, 2-2. Hier bleef het helaas bij. Conclusie: Bij vlagen goed combinatievoetbal. Een stap vooruitgezet. Iets meer geluk en scherpte voor de goal en we gaan nog mooie dingen zien