S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

Donderdag 22-3 thuis tegen VEV'67 D1 = 2-1 voor ONR

Tue 20 Mar, 13:59

Door: Bert

Na het jammerlijke verlies tegen GOMOS, moesten we donderdag thuis tegen VEV"67. Helaas kon Bernd vanwege een blessure niet van de partij zijn. Rik de Boer van E1 was bereid de plek van Bernd op te vullen.

ONR begon niet sterk aan de wedstrijd. VEV was veel feller in de duels en hierdoor liepen we eigenlijk een beetje achter de feiten aan. Het kon dan ook niet uitblijven, VEV scoorde en kwam op een 1-0 voorsprong. Ook werd er nog een bal van de lijn gehaald door Jesper, anders waren we met een 2-0 achterstand de rust in gegaan.

De tweede helft begon ONR veel feller en won het over het hele veld bijna alle duels. VEV kwam bijna niet meer bij de goal van ONR, op een paar uitvallen na. Na een goed overzicht van Gjalt, die zag Rik de Boer vrij staan, kon Rik de 1-1 scoren. Een geweldige pegel over de keeper van VEV. ONR bleef doorgaan en uiteindelijk was het een verdediger van VEV die een overtreding op Gjalt moest maken om hem het scoren te beletten. Ruben was de man die de penalty mocht nemen en dit deed hij vlekkeloos. Geweldig strak in de hoek, 2-1 voor ONR. Het werden nog een paar lastige minuten, maar uiteindelijk bleef het 2-1 voor ONR. Eindelijk eens een overwinning, waar we na alle pech ook recht op hadden. Volgende week GSVV thuis en dan uit naar Drachten. We hopen dat iedereen dan weer fit is en we nog wat punten kunnen pakken.