Aanvang wedstrijd: 09.00 uur

Vervoer: Roede, Folkertsma, Hummel en Mul

Wasbeurt: Folkertsma

Afwezig: Robert Jonkman

Boornbergum stond op de tweede/derde plaats. We wisten dus dat we een lastige wedstrijd kregen. ONR begon nog goed aan de wedstrijd. Vroeg de tegenstander onder de druk zetten en snel de bal veroveren. Verdedigend ging het alleen steeds minder. We stonden te ver van de man af, waardoor Boornbergum goed kon counteren. 2 keer was een goal het gevolg. De ruststand was dan ook teleurstellend. 2-0 achter, terwijl ONR het meeste balbezit had.

De tweede helft was beter. ONR was achterin een stuk scherper en verloor bijna geen duels meer. Hierdoor kon het middenveld druk houden op de tegenstander, waardoor onze spitsen ook snel weer gevaarlijk konden worden. Uiteindelijk had dit 2 goals tot gevolg. De 2-1 kon Rik afronden, nadat Bernd de bal goed had voorgegeven. De 2-2 was ook weer Rik. Deze had hij helemaal zelf verdiend. Nadat vanuitlLinks de tegenstander was vastgezet en de bal bij Rik kwam (iets over de middellijn), begon Rik aan zijn solo. Met een mooie sleepbeweging op de rand van de 16 passeerde hij de laatste verdediger, waarna hij 2-2- kon scoren. Uiteindelijk hebben we met elkaar een hele goede tweede helft gespeeld. Wat zou er gebeuren, als we vanaf de eerste minuut zo spelen?