Aanwezig: 08:20 uur

Wedstrijd aanvang: 09:00 uur

Wasbeurt: Jonkman

Scheidsrechter: Dhr. Hummel

Afgelopen zaterdag was Gomos D1 de tegenstander. We hadden hier in de beker van verloren. We wisten dus dat ze sterk waren.

ONR begon goed aan de wedstrijd. Het was vooral een strijd op het middenveld. Gomos wist door een balletje tussendoor op 0-1 te komen. Het duurde niet lang of ONR kwam met een antwoord, 1-1 door Bernd. Niet lang daarna kwamen we zelfs op voorsprong, 2-1 door Merijn. Een mooie boogbal over de uitkomende keeper. Vlak voor rust wist Gomos toch nog op 2-2 te komen. Rust.

Na de rust werd Bernd nog op de rand van de 16 door de keeper van Gomos gestuit. Geen penatyl. De vrije bal door Ruben W. werd helaas net geen goal. Toch wist ONR weer op voosprong te komen. Een goede pass door Gjalt werd door Bernd afgemaakt. 3-2 voor ONR! Hierna kreeg ONR zelfs nog kansen op 4-2 en 5-2. Helaas geen goals. Gomos kreeg ook kansen. Jesper kon met een knappe sliding nog een bal van de lijn halen. Uiteindelijk ging het toch mis. GOMOS scoorde nog 3-3. Op zich was deze uitslag terecht geweest. Maar in blessuretijd kwam er nog een "zondagsschot". Onhoudbaar voor Ward en teleurstelling voor ONR. Toch mogen we terugkijken op een goede wedstrijd. Volgende wedstrijd de draad weer oppakken, dan komt het wel goed.