Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 E1 E2 E3 E4 F1 F2 F3 F4 G GJ GP M Z

G-pupillen van start!

Sun 29 Jan, 13:26




Afgelopen zaterdag kwam ons G-pupillen team voor het eerst in actie tijdens een zaalvoetbaltoernooi van de Topkids van Asserboys. Het toernooi werd georganiseerd in Smilde. Het was niet alleen de eerste keer dat ze als team voetbalden, ze waren tegelijk ook het jongste en het kleinste team, zowel in lengte als in grootte. Het aantal van 5 kinderen werd dan ook gauw aangevuld door voetballers van andere teams en door de meegekomen broers Mark en Marco ( bedankt jongens!). Ondanks dat ze alles verloren hebben zijn ze toch tweede geworden ( de nummers 2,3 en 4, werden allemaal 2e ) en kregen een mooie beker mee naar huis. De kinderen waren moe, maar voldaan. Hieronder een verslag van Thijn:

Ik vond het leuk. Het voetballen vond ik het leukst. We zijn tweede geworden. We hebben een beker gewonnen en een vaantje gekregen. En er waren allemaal papa's en mama's en broers en zusjes en de trainers waren er ook. We kregen ook een snoepje. Groetjes Thijn.

De volgende keer dat het pupillenteam in actie komt is op 18 februari in Hoogezand. bij HS'88. Ze spelen dan een demonstratiewedstrijd, na afloop van een groots opgezet jeugdzaalvoetbaltoernooi. Op 10 maart is de eerste competitiedag op het veld. Het een en ander zal te volgen zijn op de site, onder kopje GP!

 

 








Terug
 
Sponsorgalerie