Home > S1
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

28-05-2011 SJS-ONR, rust 0-1 eind 0-3

Thu 26 May, 00:10




Bouke scoort de 1-0



Met de bus (van de firma Doornbos uit Norg) naar Stadskanaal met de hele selectie en publiek is al een beleving op zich. Maar het behaalde resultaat en het enthousiasme en de feeststemming op de terugweg maakt de wedstrijd en het tussentijdse succes compleet. ONR heeft een belangrijke stap gezet op weg naar promotie naar de 2e klasse. Na een 0-1 ruststand prijkte de 0-3 eindstand op het scorebord.

ONR trapte om half drie af en zette direct druk. SJS was hier niet van gediend en had moeite om ONR bij te houden. De eerste kansen werden gecreëerd, maar voorlopig nog zonder resultaat. Toch hoefden de supporters niet lang te wachten, want met een prachtige trap van Rens werd Bouke in stelling gebracht, die de kans direct verzilverde. Het schot van de rand van de 16 kon niet gestopt worden door de keeper (0-1, 6). Een overweldigend begin, waarop na een kwartiertje voetballen toch een terugslag merkbaar was. SJS kwam iets meer in het eigen spel, maar wist niet echt gevaarlijk te worden. De gevaarlijkste speler was de laatste man, die met een solo wist binnen te dringen in de zestien van ONR. Zijn schot ging echter zonder enig gevaar over. ONR bleef na deze korte inzinking aanvallend spelen en creëerde de volgende kansen. De keeper stond in deze fase een beter resultaat van ONR in de weg en zo kon er thee gedronken worden met de 0-1 voorsprong.

Na de rust kwam ONR weer als actiefste uit de kleedkamer. Het goede spel van de eerste helft werd direct een goed vervolg gegeven. Bouke werd weer in stelling gebracht en maakte het de verdedigers van SJS lastig. zijn pass terug bereikte Sander, die een verdediger passeerde en vervolgens onhoudbaar voor de keeper de bal tegen het net joeg (0-2, 48). ONR deed een stapje terug en liet SJS komen, maar al snel bleek dat SJS het erg moeilijk had om het spel te maken en gevaarlijk te worden. De schoten die in de richting van het doel gingen konden met gemak door Klaas gestopt worden. De overige doelpogingen misten richting en gingen naast. ONR bleef het SJS moeilijk maken en zette veel druk, om te beginnen in de verdediging van SJS. Lart veroverde de bal en kwam vervolgens oog in oog met de keeper, maar miste jammerlijk. Ook Benjamin werd door vroeg druk te zetten in stelling gebracht, maar ook hij was niet succesvol in de afronding. Vanuit de controle bleef ONR de aanval zoeken. Een counter over rechts bereikte Lart, die een verdediger omspeelde en de bal voorzette. Bouke stond op de goede plek om de bal vervolgens eenvoudig binnen te koppen, waarmee de beslissing was geforceerd (0-3, 79). Na deze beslissende goal werd de wedstrijd op routine en met de nodige rust uitgespeeld. SJS wilde nog wel druk zetten, maar slaagde er niet in echt gevaarlijk te worden. Al met al een prachtige overwinning en een grote stap in de richting van promotie!

De busreis op de terugweg was een groot succes.

Spelers: Klaas Kleiker, Gerard Booij, Rens van der Knaap, Hein Luinstra, Jeroen Visscher, Lart Wolthuis, Karsten Bruinsma, Sander Ottens (81, Michel Kremer), Martijn Alssema (64, Benjamin Vogelzang), Tim van der Meulen (76, Harmjan Poel), Bouke Plat

El Líder

 


Links:

ONR 29 mei 2011







Terug
 
 
Sponsorgalerie