Home > Nieuwsbericht
 S1 S2 S3 S4 S5 A1 B1 C1 C2 C3 D1 D2 D3 E1 E2 E3 F1 F2 F3 F4 F5 M Z

SPEEL MEE; SPONSOR DE KUNSTSPRIETJES VAN ONR!

Tue 09 Feb, 19:56



Sportieve bedrijven in de gemeente Noordenveld kunnen zaterdag 29 mei profiteren van een echte win-win-situatie; meedoen met een gezellig voetbaltoernooi en geld bijeen spelen een pannakooi voor de jeugd van ONR. Het mini-veldvoetbal-toernooi begint om 10.00  uur op het ONR-terrein aan de Hullenweg in Roden.

Voetballen met collega’s is niet alleen gezond, maar versterkt ook de teamgeest binnen een bedrijf. Genoeg redenen dus om uw bedrijf of organisatie aan te melden.

De teams spelen op een klein veld en bestaan uit minimaal vijf veldspelers en een doelman (bij grotere teams kan er doorlopend gewisseld worden). Bedrijven mogen meerdere teams inschrijven.

 

Het inschrijfgeld voor dit toernooi bedraagt 175 euro per team. Van de opbrengst wordt een mini-kunstgrasveld (panna) voor de jeugd aangelegd. Zo blijft er ook bedrijvigheid binnen de voetbalvereniging!

De winnaar van het toernooi gaat naar huis met de Z.V.V. ONR Cup. Deze wisselbeker zal vast niet misstaan in uw prijzenkast.

Zin in zo'n actief "bedrijfsuitje"? Stuur het aanmeldingsformulier naar: Paul Papo, Hullenweg 2, 9301 ZD te Roden, email: rpapo@planet.nl 

Inschrijving is mogelijk tot en met 30 april 2010.

Wij regelen ook graag  consumptiebonnen en lunchpakketten voor uw team(s). Dit wordt vooraf verrekend en zorgt voor een extra ontspannen dag. 

Uiteraard mogen bedrijven die wel warm lopen voor dit toernooi, maar geen team op de been kunnen brengen ons altijd sponsoren…

 

SPEEL MEE MET ONR EN SCOOR VOOR EEN ANDER!






Bestanden:
aanmeldformulier.doc

Terug
 
Sponsorgalerie