15.03.2014 11:21 Leeftijd: 104 days

Verliezen hoort ook bij voetbal


Koen Kuik scoort

Koen Kuik is pupil van de week

Leon Schievels

ONR verliest met 1-2 van The Knickerbockers. 


Hallo, ik ben Koen Kuik en ik was afgelopen zaterdag pupil van de week. ONR moest tegen de Knickerbockers spelen.

Ik moest om 14.00 aanwezig zijn in de bestuurskamer, daar kreeg ik wat te drinken. Na even gekletst te hebben heb ik samen met de lijnrechter een balletje overgetrapt, dit vond ik erg leuk. Toen de wedstrijd begon mocht ik de bal proberen in het doel van de Knickerbockers te trappen. Gelukkig trapte ik raak! Ik vond het erg cool! Na de eerste helft ben ik samen met de lijnrechter naar de kantine gegaan om daar even te praten en toen kreeg ik weer een flesje drinken.

In de tweede helft scoorde ONR eerst, dit was een hele mooie goal. Jammer genoeg scoorden de Knickerbockers daarna nog 2 keer. Na de wedstrijd heb ik nog een heerlijk patatje gekregen. Ik vond het jammer dat ONR verloren had, maar ja dat hoort ook bij voetbal!!!

Ik zou wel elke week pupil  van de week willen zijn, zo leuk vond ik het!

Dank je wel ONR! 

Groetjes Koen

 

Zaterdagmiddag heeft ONR op een ongelukkige wijze een 1-2 nederlaag moeten incasseren tegen studentenvereniging The Knickerbockers. Het was een spannende wedstrijd, die leek af te stevenen op een gelijkspel, totdat ONR  in de 80e minuut op een prachtige wijze via Hans van Tamelen op een 1-0 voorsprong kwam. Helaas zag men de tegenstander vijf minuten voor tijd langszij komen, om er in de laatste minuut met de overwinning vandoor te gaan.

Beeldverslagen van ONR 1 en ONR G staan in het vvONR webalbum.  


ONR website sponsoren

Website sponsoren

De website wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. 

Kijk op de pagina sponsoren voor meer informatie.